piatok 1. mája 2015

Ahojte! Ako druhú knihu som si vybrala The Fault In Our Stars/Na vine sú hviezdy/Hvězdy nám nepřály. V tomto článku sa budú opäť vyskytovať SPOILERY,takže ak ste knihu nečítali a nechcete vedieť všetky podrobnosti a ako tá kniha skončí, prejdite na články ďalej. (O čom je The Fault In Our Stars? a TFIOS vo filme.)
RECENZIA Mne osobne sa táto kniha veľmi páčila, no určite sa nebude páčiť všetkým. Pokiaľ nemáte radi knihy, ktoré sú plne lásky, emócií a sĺz, tak to rozhodne nečítajte. Mne sa táto kniha od Greenoviek, ktoré som mala možnosť prečítať páči najviac, ale ako sa hovorí- 100 ľudí, 100 chutí. Nájdete v nej: lásku, priateľstvo a samozrejme aj protivného chlapíka. ( ktorý bol podľa mňa jeden z najlepších :D ) Na tejto knihe nie je nič extra, čo by mi vadilo, samozrejme ak nerátame koniec a smrť Augustusa.
O ČOM JE THE FAULT IN OUR STARS? Príbeh sa odohráva z pohľadu 17-ročného dievčaťa, Hazel Grace Lancaster , ktorej v trinástich rokoch diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy v štvrtom štádiu,keď sa zrazu stal medicínsky zázrak a metastázy v pľúcach sa jej zmenšili. Jej mama ju donúti chodiť na stretnutie podpornej skupiny pre pacientov s rakovinou, pretože usúdila, že trpí depresiami. Tam sa stretne s Augustusom Watersom, do ktorého sa zamiluje....... TFIOS VO FILME Film je natočený podľa knihy Johna Greena v roku 2014. Réžia: Josh Boone Scenár: Scott Neustadter, Michael H. Weber, John Green Kamera: Ben Richardson Hudba: Nate Walcott,Mike Mogis Herci→Postavy Shailene Woodley → Hazel Grace Lancaster, Ansel Elgort → Augustus Waters, Nat Wolff → Isaac, Willem Dafoe → Peter Van Houten, Laura Dern → Mrs. Lancaster, Lotte Verbeek → Lidewij, Sam Trammell → Mr. Lancaster.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára